Expertsessies


Expertsessies ronde 1
11:20 - 12:00

1.1 Creeër de beste employee experience!

Bedrijven die actief werken aan het geluk van hun medewerkers zijn succesvoller. Hiermee wordt HR verantwoordelijk voor de beste Employee Experience. Dat gaat veel verder dan de traditionele hire-to-fire cyclus.

In deze expertsessie leert u waarom uw organisatie aandacht moet besteden aan geluk van medewerkers en hoe u beleid opzet voor de beste employee experience. Hoe u ervoor zorgt dat medewerkers zelf controle hebben over zaken, iets kunnen bereiken en kunnen bijdragen aan een hoger doel zodat ze op hun best functioneren.

Heleen Mes - Happy People Better Business

Expertsessies ronde 1
11:20 - 12:00

1.2 Well being apps en eCoaches: persuasieve technologie voor gezond werken

Ontwikkelingen in de ICT gaan razendsnel. Ook op de manier waarop wij werken heeft technologie een grote invloed. Dit leidt niet alleen tot nieuwe soorten arbeidsrisico’s, maar het biedt juist ook nieuwe mogelijkheden om gezondheid en welzijn in het werk te bevorderen. Persuasieve technologie is zo'n ontwikkeling.

U schept de veilige, gezonde en efficiënte werkcondities die werknemers ondersteunen bij het behalen van goede werkprestaties. Persuasieve technologie - technologie die ons gedrag kan beïnvloeden - kan daaraan bijdragen. Handig, maar kunnen we er op vertrouwen? Wie heeft inzage in gegevens? Hoe ver mag technologie gaan in het beïnvloeden van het gedrag van werknemers? In een participatieve sessie laat Elsbeth de Korte aan de hand van voorbeelden, tips en aandachtspunten zien hoe technologische oplossingen kunnen worden ingezet bij het realiseren van veilig en gezond werk.

Elsbeth de Korte - Sr Onderzoeker TNO

Neem ook uw collega's mee!

De deelname prijs bedraagt € 425,- per persoon.

Komt u met meerdere deelnemers van dezelfde organisatie? Dan geldt er een aanzienlijke collega-korting.

Bij twee deelnemers is de korting € 50,- per persoon.
Komt u met z'n drieën (of met meer) dan krijgt u maar liefst € 100,- korting per persoon.
(alle prijzen excl BTW)

Dat scheelt!

Voor wie?

  • HR managers en -directeuren
  • HR adviseurs
  • HR coördinatoren
  • HR medewerkers
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.