Sprekers


Marco Hendrikse

Marco Hendrikse

Marco Hendrikse studeerde personeelwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen was hij werkzaam bij diverse arbeidsmarktgerelateerde organisaties, zoals detacheerder Brunel, uitzendbureau Content en opleider ISBW. Daarna was Marco zelfstandig communitymanager van ZorgHR en schreef hij gedurende acht jaar voor diverse blogs en P&Oactueel. Sinds anderhalf jaar is hij hoofdredacteur van PW.

 
Hans van der Heijden

Hans van der Heijden

Hans van der Heijden was o.a. Hoofd Management Development en Hoofd Arbeidsvoorwaarden bij de Rabobank. Hij hielp 7 cao’s af te sluiten voor de Rabobank in goede en slechte tijden. Hans schreef tientallen artikelen en 4 boeken, waaronder de bestseller ‘De WERKelijkheid van morgen. Zeven megatrends die HRM op z’n kop zetten’. Zojuist is zijn nieuwste boek ‘Zeven megatrends' verschenen. Over leven en ondernemen in de nieuwe werkelijkheid. Tegenwoordig is Hans HR-adviseur bij Deloitte Human Capital en helpt hij organisaties met keuzes in hun beloningsbeleid.

 
Ad Bergsma

Ad Bergsma

Dr. Ad Bergsma is psycholoog en geluksonderzoeker. In 2011 promoveerde hij aan de Erasmus Universiteit bij geluksprofessor Ruut Veenhoven op zijn proefschrift 'Onvolmaakt geluk'. Hij schreef samen met Onno Hamburger het boek Gelukkig werken, waarvan zeer binnenkort een vernieuwde derde druk verschijnt. Hij werkt als associate lector zelfmanagement bij Saxion Hogescholen

 
Heleen Mes

Heleen Mes

Heleen Mes bereikte als HR directeur met twee werkgevers een toppositie Beste Werkgevers. Zij schrijft artikelen over gelukkig werken en is editor van de veel bezochte nieuwssite Happy People Better Business (www.hpbbnieuws.nl) en Docent Personeelsmanagement.

 
Elsbeth de Korte

Elsbeth de Korte

Elsbeth de Korte werkt als senior research scientist en projectmanager bij TNO. Samen met publieke en private partners is Elsbeth dagelijks op zoek naar oplossingen om mensen gezond en veilig aan het werk te houden. In het bijzonder richt zij zich op de vraag hoe nieuwe technologische ontwikkelingen zoals mHealth, eCoaching, Serious Gaming, robotisering en Big data zinvol en effectief kunnen worden ingezet.

 
Guido Heezen

Guido Heezen

Guido Heezen is ondernemer, HR-trendwatcher en oprichter van Effectory, marktleider in medewerkeronderzoek. Hij is de initiator van de Beste Werkgevers Awards. Hij is auteur van de boeken ‘Winnen met uw medewerkers’, ‘De kracht van feedback’ en ‘Het verborgen potentieel van werkend Nederland’. Na zijn studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode is hij samen met Arne Barends het NCBP gestart wat in 1996 overging in Effectory. Inmiddels werken bij Effectory ruim 150 medewerkers. Heezen adviseert een groot aantal raden van bestuur en directies op het gebied van goed werkgeverschap en HR-thema’s. Met zijn enthousiaste, motiverende en soms confronterende uitspraken daagt hij bestuurders, managers en anderen in organisaties uit om de status quo te verlaten.

 
Rick Daams

Rick Daams

Rick Daams is Consultant bij EY in de People Advisory Services praktijk. Hij houdt zich vooral bezig net HR Technologie en HR Transformatie. Daarnaast publiceert hij artikelen over technologische ontwikkelingen binnen het HR en Payroll domein.

 
Ruud Verbeek

Ruud Verbeek

Ruud Verbeek heeft Sociologie gestudeerd in Rotterdam, was HR BP bij Albert Heijn, Operationeel Manager bij Etos en sinds begin 2016 Senior HR BP bij Eneco Warmte & Koude BV.

 
Tineke de Wolff

Tineke de Wolff

Tineke de Wolff is afgestudeerd als Sociaal Geograaf en rekenaar met Geografische Informatie Systemen. Zij bleek toch meer een passie te hebben voor de combinatie van mensen en systemen. Zeven jaar geleden maakte Tineke de overstap naar HR en sindsdien ontwikkelt ze functiehuizen, rollenmodellen en prestatiemanagement (projectmanagers rollen bij Van Gansewinkel en Eneco).

 
Sander Duivestein

Sander Duivestein

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur, auteur en columnist over de impact van nieuwe technologie. Uit naam van VINT (Verkennings Instituut Nieuwe Technologie van ICT-dienstverlener Sogeti) schreef hij in de afgelopen jaren vele boeken en rapporten over onder andere het Internet of Things, Wearables, Big Data, Social Media, Mobile, Cloud Computing en de economische crisis. In Sander’s ogen verandert technologie de wereld in een razendsnel tempo. “Versnelde verandering is de enige constante in het digitale tijdperk”. Het is Sander’s missie om te duiden wat de impact van technologie is op mens, bedrijf en maatschappij. Bedrijven moeten geen weerstand bieden aan nieuwe technologie, maar deze juist aangrijpen om te veranderen. Het is Digitaal Darwinisme. Het is adopt or die!

 
Yorrick Mentink

Yorrick Mentink

Yorrick Mentink is consultant bij Higher & Company. Yorrick is opgegroeid in Nederland, Schotland, Engeland en Maleisië. Na high school in Maleisië studeerde hij aan de Hotel Management School en deed hij de master Management of Learning aan de Universiteit in Maastricht. Door zijn diverse ervaringen in combinatie met zijn passie voor technologisering kan Yorrick mensen en organisatiestructuren goed 'lezen' en inzien waar verdere efficiëntie te behalen valt.

 
Rosalie Heijna

Rosalie Heijna

Rosalie Heijna is advocaat bij Kennedy Van der Laan. Hier versterkt zij sinds november 2016 het Privacy team. Na een jaar in Brazilië te hebben gewoond heeft Rosalie rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hier specialiseerde zij in de richting Recht & ICT en studeerde af in Informaticarecht. Voor haar overstap naar Kennedy Van der Laan werkte Rosalie vier jaar bij een ander advocatenkantoor in Amsterdam, waar zij zich ook bezighield met privacy.

 
Bart Kiers

Bart Kiers

Bart Kiers, singer/songwriter in hart en nieren, met zo’n 20 jaar podiumervaring, speelde in bands als BUSTED en The Pianohouse, schrijft sinds 2008 songs ter plekke! Een muzikaal, scherp en humoristisch spiegeltje na een speech, workshop, congres. Ter plekke geschreven en dus altijd to the point!!

 
Tabo Goudswaard

Tabo Goudswaard

Kunstenaar/social designer Tabo Goudswaard geeft leiding aan Studio Goudswaard. De studio ontwerpt nieuwe manieren van kijken naar maatschappelijke vraagstukken. Het zoekt aansluiting bij het alledaagse gedrag van mensen en ontwerpt nieuwe concrete handelingsperspectieven met en voor betrokkenen. Het is de stellige overtuiging van Studio Goudswaard dat ontwerpers en kunstenaars een cruciale rol kunnen spelen in het vormgeven van samenlevingen. Tabo Goudswaard is coördinator van de Gamechangers Studio. Hij is structureel verbonden aan een adviesdienst van consultancybureau Twynstra Gudde waarbij kunstenaars en adviseurs samenwerken aan maatschappelijke vraagstukken. Hij werd aangesteld als intendant bij The Art of Impact, het stimulerings- en onderzoeksprogramma voor kunstprojecten met maatschappelijke impact van het ministerie van OCW en de zes landelijke publieke cultuurfondsen. Hij is initiatiefnemer en projectleider van SOCIALDESIGNFORWICKEDPROBLEMS, een publiek onderzoek naar de inzet van sociaal ontwerp voor taaie problemen.

 
Thomas van Rees Vellinga Associate VP

Thomas van Rees Vellinga Associate VP

Appical is opgericht in 2012 als first-mover in de onboarding markt. We zijn trots dat we internationale merken zoals KLM, Heineken, Pepsico, Hunkemöller helpen om een interactieve onboarding ervaring aan nieuwe medewerkers te bieden.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.