Congres HR Trending Topics 2019

Congres HR Trending Topics 2019

Ben Tiggelaar

Gedragswetenschapper & auteur

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 30 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Op een positieve én effectieve manier. Vanaf 2000 veroverde Ben met acht verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management top 100. Daarnaast schrijft Ben een wekelijkse column over werk en management voor NRC Handelsblad.

Lieke Lamb

Trend Strateeg en innovatie ambassadeur

Lieke Lamb houdt zich als trendwatcher, spreker en columniste sinds 1993 bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op de verschillende sectoren en branches. Naast lezingen over trends op het gebied van technologie; digitalisering; robotisering; economie; lifestyle; retail; e-commerce en consumenten richt zij haar blik ook heel specifiek op de trends rond de feminisering van de maatschappij. Jaarlijks publiceert zij de TrendsVerwachting voor het komende jaar.

Maurice van Rooijen

Innovatiestrateeg

Maurice van Rooijen is innovatie strateeg. Hij is ervaringsdeskundig op het gebied van generatiemanagement, cocreatie expert en wordt veelgevraagd voor het ontwikkelen en organiseren van aansprekende concepten en initiatieven. Maurice vindt het niet langer een keuze hoe er met duurzaam en transparant zijn wordt omgegaan. Het bepaalt het voortbestaan en de toekomst van de volgende en ongeboren generaties, waarvoor hij een mooie toekomst wil creëren. Maurice is een van de drijvende krachten achter Jonge Geesten®. 

Heleen Mes

Partner HappinessBureau | HR Director

Heleen Mes bereikte als HR directeur met twee organisaties een top 10-positie als Beste Werkgever NL, geeft Employee Experience & Design trainingen en presentaties, schrijft artikelen over Employee Experience voor HR vaktijdschriften, is oprichter van de LinkedIn groep Employee Experience Nederland/België en editor van Happy People Better Business Nieuws.

Vincent Méclot

Challange Day leader

Challenge Day Leader zijn betekent voor Vincent thuiskomen: “De puurheid van het programma, vader zijn van twee dochters en met de ervaringen uit mijn jeugd wil ik verandering brengen en het verschil maken voor zowel jongeren als ouderen. Mijn droom is een wereld waarin we allemaal verbonden zijn met onszelf en de mensen om ons heen. Daar hoop ik elke dag dat ik met jongeren in een gymzaal sta, iets aan bij te dragen.” Zijn talenten: hij geeft nooit op, als ware entertainer kun je verschrikkelijk goed om maar ook met Vincent lachen, hij is een betrokken persoon en stelt zich open en kwetsbaar op te stellen naar anderen.